Wellness (Római) központunk két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, gyermekpancsolóval, 7 csúszdával - melyből 3 a fedett részben található -, exkluzív Római Fürdővel, benne finn- és infraszaunák, jakuzzi, pihenő- és merülő medence kínálatával várja a testi és lelki feltöltődésre vágyókat. Élményfürdőnkben a medencéink hőfoka 26 – 36 °C hőmérséklet között váltakozik.


Meggyőződésünk, hogy nálunk minden kedves fürdővendégünk rátalál az általa legjobban kedvelt, színvonalas spa- és wellness elemekre!


A fedett részben nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék és egy bármedence található, amelyekben folyamatosan különböző kényeztető- és frissítő masszázselemek közül válogathatunk. Ugyancsak a beltéri részben három csúszda és egy gyermekpancsoló is csábítja a fiatalabbakat.


A belső nagymedencéből ki lehet úszni a külső medencerészbe, ahol szintén kellemes élmények: sodrófolyosó, pezsgőágyak, további hát- és vízsugármasszázs elemek várnak bennünket.


Gyermekmedencénk speciális kialakítása, az itt kialakított vízmélységgel, és a korosztálynak megfelelő élményelemekkel kifejezetten a legkisebbeket, a totyogókat szolgálja.
Vendégeink részére nyújtott szolgáltatásaink részei az egészségtudatos életformának.


A Római fürdő szaunavilága finn- és infra szaunákkal, merülő medencével, és jakuzzival segítik a feltöltődést.